Fundels

Ontdek hier onze digitale prentenboeken en eerste leesboeken voor kinderen met animatiefilmpjes, educatieve spelletjes en oefeningen.

Wat zijn Fundels?

Met de educatieve digitale kinderboeken van Fundels leren kinderen al spelend lezen. Voor kleuters komen bestaande prentenboeken tot leven op een interactieve manier. Beginnende lezertjes oefenen op algemene leesvaardigheden, technisch lezen en begrijpend lezen via de AVI-boeken en andere digitale leesboeken. En dat allemaal op je eigen smartphone, tablet of pc! Hieronder lees je hoe je de Fundels-app kan installeren.

Hoeveel Fundels mag ik lezen?

Per jaar kan je 7 Fundels uitlenen. Die blijven telkens vier weken beschikbaar op je toestel. Tijdens de schoolvakanties kan je extra boekjes lenen maar die zijn enkel geldig voor de duur van de vakantie.

Prentenboeken

Fundels prentenboeken
Fundels

Ben je op zoek naar een interactieve manier om je kinderen (meer) te laten lezen? Dan is Fundels iets voor jou! Fundels brengt de mooiste prentenboeken en leukste verhalen tot leven! Dankzij de kindvriendelijke en interactieve app stimuleert Fundels de taalontwikkeling van kinderen van 3 tot 7 jaar en leert hen omgaan met nieuwe media.

AVI-boeken

Fundels AVI-boeken
Fundels

Voor sommige beginnende lezertjes kan leren lezen een hele opgave zijn. Met Fundels AVI-boeken proberen we dit een beetje leuker te maken. Kinderen van zes tot tien kunnen met AVI genormeerde boekjes op een aangename manier hun leesvaardigheden aanscherpen. Fundels AVI-boeken bevat oefeningen op algemene leesvaardigheden, technisch lezen en begrijpend lezen.

Fundels

Zo lees je Fundels op je eigen toestel

Begin te lezen in 4 eenvoudige stappen:

  1. Download de Fundels-app
  2. Klik op ‘Mijn bibliotheek’en meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel
  3. Kies het boekje dat je wil lezen
  4. Klik op ‘lenen’ om het boekje te downloaden op je toestel