Boek
Nederlands

Stripspektakel : avontuur in Vlaanderen

Thea Stilton (auteur)
+1
Stripspektakel : avontuur in Vlaanderen
×
Stripspektakel : avontuur in Vlaanderen Stripspektakel : avontuur in Vlaanderen

Stripspektakel : avontuur in Vlaanderen

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
De Thea Sisters bezoeken een groot stripfestival in België. Daar belanden ze in een spannende speurtocht van een beroemde striptekenares. Haar tekeningen blijken aanwijzingen te bevatten om een mysterie op te lossen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Onderwerp
Vlaanderen
Titel
Stripspektakel : avontuur in Vlaanderen
Auteur
Thea Stilton
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Appuntamento a Bruxelles
Uitgever
Mechelen: Baeckens Stilton, 2020
182 p., [44] p. bijlage : ill.
ISBN
9789085925514 (hardback)

Besprekingen

De Thea Sisters, bestaande uit vijf muizenvriendinnen die leerling zijn van Thea Stilton, bezoeken een groot stripfestival in België. Daar belanden ze in een spannende speurtocht van een beroemde striptekenares. Haar tekeningen blijken aanwijzingen te bevatten om een mysterie op te lossen. De Thea Sisters gaan op onderzoek uit! Deel 23 van de serie 'Thea Sisters', deel 22 was 'De Pioenenkoningin : bestemming: China'. Vlot taalgebruik met de bekende volle, kleurrijke bladspiegel, vol gedetailleerde illustraties en in kleur gedrukte woorden. Moeilijke woorden worden met een sterretje aangegeven en verklaard aan de zijkant van de bladzijde. Voorin een karakterbeschrijving van de zes vriendinnen. Tussendoor staat heldere informatie over stripverhalen en achterin weetjes over Vlaanderen een aantal quizvragen en puzzels en knutsels. Voorlezen aan met name meiden vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton

Suggesties